Wednesday, September 2, 2009

salam ramadhan..

harini 12 ramadhan..

takde watpe selain belek2 buku.. malam tadi lepak dengan miss qiel n miss lel.. lepak rumah miss lel sampai 11pm then baru nak kuar g minum.. malam tadi sejuk yang amat. tenang. call a.najib ajak lepak sama tapi dia dah tido. maybe nextime ye abg!

seminggu awal ramadhan i and family berkampung di felda ayer hitam. kenduri arwah atok. then kenduri 7 hari i tak join coz terpaksa balik untuk study for trial. de rahmatnya rite? even yang nampak & yang tak nampak.. i sepatutnya bersyukur! alhamdullilah..

semalam..

papaer 3 & 4 muet. tak rasa confident sangat coz takot overconfident.. ahh macam2 lah! today & tomorrow takde paper so takde class. plus malas & malas. weda dah cuci gambar masa gathering aritu tapi tak sempat tengok.. ade rezeki insyallah..

harini..

birthday cikgu mariana.. suda wish pun kat dia tadi..
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki ye cikgu. semoga kita jumpa nextyear dalam situasi yang happy2. ameen..
u should know how we [6A4] loves u cikgu! ;)

kelmarin..

joe datang umah. lepak jap. rindu sangat kat dia. yelaa dah almost 1 week tak jumpa.. yang lain2 pun i rindu okeh! tapi halfnye dah jumpa semalam. kangen sangat.. sebelum paper 1st start macam biasa open table la.. story mory cket ;) yang baik2 saje..


nota tumit : tiba2 bau cikyah goreng ikan masin. uhmmm. batal ke? ;)

2 comments:

colourfulwear said...

hye! GREAT PROMOTION HERE! LOVELY BLOUSE FOR YOU..FROM RM23-RM28 ONLY! COME VISIT!

Eyra Rizal-Makeup Artist said...

MAKEUP CLASS TOUR! KAMI AKAN MENUJU KE TEMPAT ANDA!! KEDAH-KELANTAN! VIEW WEB FOR MORE DETAILS! TEMPAT TERHAD! CEPAT!!!
http://www.eyrarizal.com
016-2128740(eyra)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

BukanPrincess Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork