Saturday, May 28, 2011

Sekolah Kebangsaan Batu Tiga, Kluang. Batch UPSR 2002

Assalamualaikum.

Pagi2 tadi bila on je fesbuk terus teruja tengok ThreeRockSchool. Happy duk tengok classmate sek rendah post picture masa standart6.. woahhhh kenangan. dahla muka masing2 rare gila hahha..


meh aku try list, nak tengok aku ni ingat lagi x hangpa2 suma nih :)

Atas dari kiri : Amirul Ikmal, Azri (lupe), Rafiq ( anak madam noraini), Awangku Ilya, Asmawi Rosli, Hafiz (nephew cikgu jamilah), Hassanuddin, Afiq, Ikram & Adeeb.

Tengah dari kiri : Azwee Shahaneem, Hidayah, Khadijah Ahmad, Husna Hasan, Sarennya, Haizan Suratman, Izzah Adha, PRINCESS, Hatiekah Othman, Syuhadah Razali, Aqilah Yassin, Huda Kasiran.

Bawah dari kiri : Afiqah Jamil, Hayati Mohd, Shamiratul Atika, Syafiqa Sapar, Cikgu Norlin, Zairil Akmal, Hariri Mohd, Santhini, Syafiqa Khadir.

Tiada dalam gambar : Danial Baharom, Fariq Fiqrie, Puneeta Raj, Kamalul Afiq, Azuan Othman, Farid Jamaluddin. ( Siapa lagi ek ? )

Ouh ouchh, i miss my past :(


Notatumit : hebatnye saye ingat 99% :)

tagged itself ~

Dengan ini aku mengumumkan bahawa aku mengetagged diriku sendiri dengan alasan kebosanan tahap jin afrid ! ! Haha pi lantaklah kamu, kamu & kamu nak oyak ape.. Ini belog ahmod albob yang punyer. Ate katenyer muadzam shah bandar satelite ini bosan tahap gaban kan :)

I know u guys missing me, kan :)


Let's start !

5 tabiat buruk di sekolah :-


  • malas g sekolah. ciss beratnye la kaki ni nak menjejak kat sekolah nuhh. bosanla beb, ate 7 tahun teman duduk di sek yang same. ( form 1 - 6 ) hishhh.. lagi2 bangun pagi, aduhh ngak bisa dong. HAHA
  • keluar g rehat awal, masuk lambat. haha, kate gengster, haruslah kan. bagila cikgu sedepa alasan kan.. nama pun zaman sek, nakal sikit2. sikit ke? :P
  • TERtidur dalam kelas, biasa lah, subjek2 macam sejarah, geografi, agama. syaitonirajim bawak 1 family picnik kate mate aku ni. guane? siap cover pakai buku. haha
  • malas nak PJ ( pendidikan jasmani ) di padang, nak tukar2 baju la ape la. jadinye tak bawaklah baju PJ. sanggup kutip sampah keliling padang dari PJ. hehehe
  • sain report card sendiri. hahah biase la, sape tak pernah buat kan. biase la se,dua subjek dapat merah kan :)

3 favourite subjek anda :-

  • English/Muet : sungguh syiok ok, eventhough english aku ni terrible but i do love english subject + kebanyakkan english teacher adalah sungguh sporting. Even sekarang dah kat U, if aku xpaham english ape2 dalam class, aku text Madam MUET. love 'em !
  • Art : sebab tidak memerlukan untuk memikir, conteng conteng !
  • Sains sekolah rendah ! Dont ask why !

Kamu paling suka :-

  • Myself !

Anda tidak boleh hidup tanpa :-

  • Handphone !
  • Internet ;)
  • Udara/angin

Siapa anda mahu tag :-



notatumit : dah dah xpayah banyak2, letih ! :)

born-day

The most best-boyfriend ever. Happy born-day beb. im wishing u joy, kaya-raya ( belanja itekkk ! ) & cepat kawen ! I lap u :)


Wednesday, May 4, 2011

KFC Delivery

Hey Gorgeous !


I bet u all mesti shock kan tengok title atas nuu.. If u all terkuzut, apatahlagi si pemalas ini kan :)


INI BUKAN COBAAN, INI BETUL BETUL. .


Haha, for sure ingat dialog ini kan. Haii malas aku nak bebel-bebel. KFC sudah buat delivery service ! YEAHHH ! Betul la.. Ini buktinya..







but, itu advertisement kat KLUANG lah.. Tiba tiba lepas shopping tadi, nak singgah makan KFC, then kat pintu ada ini. So hebatlah Kluang sekarang. Sungguh bangga menjadi Kluangrean :)

Haha poyo je, makin malaslah customer untuk keluar, hanya dail  07- 7732241 then snack plate 1 :)




notatumit : heboh&kepoh :)

Tuesday, May 3, 2011

Adore






FULLSTOP .




notatumit : Give Me :-)

Monday, May 2, 2011

"Well, thank you, baby," I said, "You're welcome, boo"

All About Him

'Cause I'm all about him, him, him, him, him
And he's all about me, me, me, me, me
And we don't give a dang, dang, dang, dang, dang
About nobody-e-e-e

Well, had him shooting for me like a ball team
Every guy was a knock out, Don King
But none of 'em had smarts, that's my thing
It's not enough to have balls, Spalding, ha
One day by Starbucks
I bumped into a guy rocking black Chucks
He said "Excuse me, beautiful," I said, "Aww, shucks"
And then he asked, "Well, ay, wanna grab lunch?"

Never ever met a guy so fly
Got me hooked like apple pie, I
Think I'm falling and I don't know why
But I won't fight these butterflies

And I swear what we have is just super cool
The way he's always in my head like a Bluetooth
I got a text from him, he said come through
Told me that he wants to kick it, Kung Fu
Don't do nothing much at all
Just we and his boys watching football
He asked for a kiss (Muah) So I gave him two
He said, "Well, thank you, baby," I said, "You're welcome, boo"

Never ever met a guy so fly
Got me hooked like apple pie, I
Think I'm falling and I don't know why
But I won't fight these butterflies

No, I don't need no fancy cars
And I don't need no diamond rings
My baby is all I need and more
'Cause I don't need those extra things

It's not about you
It's not about them
It's all about me
And it's all about him 




Sunday, May 1, 2011

New look ;)




notatumit : I'm Lovin It :)

Dia bertunang aku pulak yang sedih !

HUWAAAAAAA.....





Huaaaaa taknak letak pics tunang dia kat sini.. Meennnnciikkkk ! Sapa suruh kau tunang awal sangat !! Hhhuaaaa... Ohh Zahiril Adzim..


Nak boikot JUVANA !



notatumit : tak boikot pon, kalau rindu macamane? weee :)

#100

Wahh akhirnya sudah sampai ke Entry Yang ke 100 !

Although there have been more than 2 years of this blog, but only 100 entries were generated. It shows how laziness I right? Haha .. lantaklah what people want to say.. My blog, sukahatilah ! Haha giler emo kan, poyo je aku nih.. 
Ok, 1st entry aku on 24 August 2008, giler lame kan.. mase tu aku form6. Adoi bile memikirkan, suda tua makcik ni nak oi. Hhaahha sadiss lah ! Entry Someday ;)
Oklah, malas nak melalut.. Next time k peeps, Daaa..

notatumit : sila enjoy entry2 basi, okeh !

Labour Day

Hi there,



HAPPY LABOUR DAY !!






notatumit : happy holiday :)

24 Nov 2010 : Toys Museum, Penang

MARATON : CERITA BASI

Aku tengah semangat nak menghupdate sebab gambar-gambar baru ditransfer.. haha sadis kan. Alaa blog saya, sukahati saya lah. Boleh gitu? Lalalala.. Like has been written in the title field, to the toys museum la kita..

Before that, meh aku storymory sikit macamane aku leh terterbang ke Penang nih.. Masa sem break last sem, aku adalah keboringan tahap dewa bila tidak membuat apa2 time cuti (wahhh ayat BM sungguh ) so, akak aku ajakla ke Penang. Kebetulan dia pun baru abes exam.. So, ke sana la saya seorang diri ;)


So malas cerita kedai kopi panjang lebar, moh ler tengok gambar...


: Stitch : Superman : Kungfu Panda : Shrek :
comelness !!

Depan Toys Museum..

Opening Hour :
Open daily from 9:00 am to 9:00 pm including weekends & Public Holidays.


Getting There :
Penang Toy Museum is located at Jalan Tanjung Bungah in front of Copthorne 
Orchid Hotel. You can drive (FREE parking) or take a Taxi.


Admission :
Adult : RM10 ; Children : RM6
Last Admisson at 8:30 pm.  H/P: 6012-460 2096

Lagi dan lagi..
Mahal okeh ! but if tunjuk IC or matrix cad dapat murah sikit :) Taklah besar sangat macam diperkatakan. Toys dalam tu dah banyak but tempatnya sempitlah. If buat lebih luas, better :)

Diluar.. Mahu pulang...

notatumit : Boleh pengsan kalau bawak budak2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

BukanPrincess Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork