Sunday, December 25, 2011

Start Ur Engine


Two assignment already completed, tomorrow can submit ! NOW only focus for FINALE EXAM ! ARGHHHHH Lets start the engine ! 


This sem tetiba rasa sayang nak tinggalkan Muadzam, dunno why. Cuti bukan lama mana pon cik kak oi. 2 minggu je, tak sempat pon nak panas montot duk rumah tu. Duduk rumah pon tak tau nak buat ape. Nak berholiday2 duit pon kekeringan, gugur bak daun. Lalalaaaa...


KU SERU PADA MU WAHAI 'MOOD' ! DATANGLAH KE MARI BERDAMPING DENGAN KU :)

Friday, December 23, 2011

HEART





notatumit :  ♥ ♥ ♥ ♥

Sunday, December 18, 2011

Raining..

Same goes to my heart.

Lately our place ( Muadzam ) asyik hujan je. Its so cold here. Biasa la pantai timur kan. Sekarang kan musim tengkujuh. Lately ni pon my heart tak tenang, macam macam pikir. Assignment, study, exam, rumah.. Lots of thing yang bikin hati ini raining..


  • I'm going to leave this house, leaving my roommate.. Its not because we have problem but the situation. Maybe we are not meant to be. I dunno.. I already miss her now T_T
  • Another 10 days before the final exam will start and im haven't start revision, open the book. Wtf
  • Assignment submit date is around the corner but i not doing anything now.
  • Unilife fucked me, damn !
  • I hate my self now

notatumit : sakit

Saturday, December 17, 2011

Mengghairahkan



 notatumit ; Mummy belanja please :)

Propose

Malunye ;P
























notatumit : tiada kaitan antara hidup & yang sudah meninggal dunia. sekadar hiburan

Thursday, December 15, 2011

3 3 3

























notatumit : 15/12/11 ; 3 years, 3 months & 3 weeks :)

Someone Missing Me

Haha actually not someone but sometwoone. HAHA


notatumit : Damn miss them !

Pantas *random

Already 15 Dec 2011, kejap je dah nak masuk tahun baru. Means umur pon bertambah cik kak oi. Tak reti2 lagi nak mematuredkan diri, hahaha ade ke words mematuredkan?

Last week is killing me, penat gilosh. Muadzam -> Kuantan -> Muadzam -> Kuantan. Pengsan. Ini sume dek kerana ASSignment. International Business, I hate you. Finale exam just around the corner, dengan assignment berlambak, quiz last minute, lecturer memang suka buli student, apelahnasib :(

Rasa macam baru je start sem ni, tetibe dah nak final. Aduh, like before I NOT READY YET !

Macam macam jadi this week, menyakitkan, menghairahkan, menyayatkan, menggembirakan & menyesakkan !




notatumit : randomly. maaf tiada passion menulis kali ini.

Friday, December 9, 2011

Berlari Mengejar Ketenangan

Sayup sayup dengar lagu lagu 80an 90an dari bilik housemate aku, bait bibir ikut menyanyi tapi hati asyik berdebarm takde ketenangan..

Apa la benda nak jadi ni? Otak duk ligat pikir macam macam, 'think positive Ain !'

Lepas senja tadi, berdebar je. Rasa sebak, tak tenteram. Seminggu dua ni asyik tak tenang je, macam macam benda pikir. Hish.. Homesick kot, bila ada masalah je rindu rumah. Rumah kita syurga kita kan. Aku tenang je bila kat rumah. Ada masalah pon boleh chill je.

Bila tengok muka Mak, masalah terus boleh transfer, ke mana pon tak tau. Bila balik sini, masalah datang bertimpa timpa, dada jadi sebak, otak jadi sakit.

Sumber ketenangan :(

Monday, December 5, 2011

Alone

Assalamualaikum. 

I'm going be emotional this whole weeks. Cryin cryin. Need fully attention please.

I know you need time and space, im giving it. Even though its so hurting me. Damn ! Be professional Ain ! You can do it. Just chill, you also need time for your own.


walau raga kita terpisah jauh

namun hati kita selalu dekat

bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus aishiteru



Take care

Sunday, December 4, 2011

Bila kau muncul..

Ah kau, bila kau takde, jujurnya, aku ada memikirkan kau, bila kau muncul, macam S*** lah ! Itu secara kasarnya, damn you lah ! At now, Im ready fer delete all memory !

Kau I : Salam, ko marah ke aku kawan dengan dia, jujur, aku nak tau
Aku   : Pehal lak aku nak marah, aku tak tau pon kau kawan dengan dia
Kau I : Mane tau marah aku, kenapa kau gaduh dengan die
Aku   : Apa sebab kau nak tau, takde kena mengena dengan kau
Kau I : Takde la, dia suruh aku tanyakan, dia sedih kau tinggalkan dia, tadi dia call nak mintak maaf dengan kau
Aku   : Bukan masalah aku la tu semua, takde kene mengena dengan aku
Kau I : Hmm kalau kau dah cakap macam tu takpelah

Later..

Aku    :  Tak payah suruh dia text aku, aku tak suka
Kau II : Asal kau tak suka? kawan kau gak kan? kalau pon kau tak suka aku, kau dah lama kenal dia, takkan kau nak tinggal camtu je
Aku    : Time camni baru nak cakap pasal kenal lame tak lame, kau tanya dia & diri sendiri if both of you kawan dah lame aku, yang konon2nya Bff sangat ni, ade contact aku ke?ade try call aku ke?ade tegur aku kat FB ke? dah takde makna la lame ke kejap ke, there's no term aku 'tinggalkan'. bila masa aku tinggalkan. tak payah belit cerita kat sini
Kau II : kau ada tanya diri kau sendiri, ada ke kau contact kitorang? jangan letak salah tu kat bahu kitorang je, kau sendiri pon takde nak contact kitorang, kau just nampak kitorang je salah kan
Aku    : E'eh kau ni, lupa ke ape. ko yang remove aku, aku takde masalah dengan kau, bukan aku yang remove kau k. aku dengan dia tu before ni memang takde contact pon. dia ade life die, aku ade life aku. sekarang sape yang buat statment pasal 'tinggal2' ni. bukan aku
Kau II : Keras kepala kau ni ada lagi ea, niat aku nak baik2 je, aku tau kau tak hadap pon nak baik2 dengan aku, bila macam ni baru aku tau dalam kepala kau ade batu tak boleh pecah punya, ego !
Aku    : Kau sedar tak kau ni macam tengah cakap dengan cermin. its show yourself in your own words
Kau II : Aku cuba nak baik2 dengan kau paham? cuba lagi baik dari tak buat apa2. cermin? sukati kau lah nak cakap apa pon, ego aku pon, ade lagi pikir orang lain
Aku    : Aku takde hal pon dengan kau, nak baik ape lagi. so sekarang kau nak cakap kau je jaga hati orang lain, aku tak jage? kau nak aku jaga hati macam mana lagi, ape lagi la korang nu, macam budak2lah
Kau II : Kau dah cakap takde masalah, aku dah tak risau ape2 lagi lah


notatumit : deleting....

Mengidam

Tau la aritu dok main main kat Tasik Duyung Dayang Bunting, masing masing mengidam makan spagethi,sok memasakla kami Ujie :) Beli2 barang sume, lepas magrib, bersilatla kat dapur la luas tue.

Jeng jeng jengggg..

Yummiess..

bon appetit !

Thanks Ujie ! :)



notatumit : cik Mayakemboja, sila meleleh :)

Kembali..

Innalillahi wainna illa hirajiunn..

The only words I've said when you call me last nite, im crying baby, i know ur sad, ur 7hours journey killin me too. I cant sleep, waiting for you, reach there. 2nd time you call me, you are crying too. I cant hear ur voice, i just hear ur deep inside sobbing. I wish im with you, giving the strength for you.

'Tuhan lebih sayangkan dia'..

That the most strength-est word that i just can give you, deep in my heart i just wish you tabah. When you reach Penang, you call & crying there, alone. Its kill me. Another 5hours to go. Then you reach Sg Besi and you ask me to sleep. I cant sleep dear. I cant.

5.40am, 
You reach there. Kuat sayang. Please.


notatumit : Im still crying, 'Ya Allah berikanlah dia kekuatan'. Al-fatihah..

Saturday, December 3, 2011

Brunch = Breakfast + Lunch !



notatumit : bujang kan.... :)

Puisi cinta yg datang dari hati




Aku pasti punya masalah
Tiap kali ingin menulis puisi buatmu.
Entah kenapa, kuasa cintamu lebih hebat
Dari kata-kata yang akan terkeluarkan.
Saat itu langsung aku setuju yang dirimu satu.
Dan hari ini kau menjadi isteriku.

Ampunkan aku kalau aku pernah berkasar,
Ampunkan aku kalau aku pernah mengherdik,
Ampunkan aku kalau aku pernah menjerit,
Ampunkan aku kalau aku pernah terpekik, melolong,
Isteriku, percayalah sebabnya ialah kasih dan cinta.

Akan ku jaga kau seperti ku jaga diriku sendiri,
Memang hidup itu tidak pernah ada jaminan keselamatan,
Bahaya, ancaman di mana-mana
Tapi selagi kau dalam dakapanku,
Aku berjanji akan menjagamu
Setiap saat dan waktu,
Setiap siang dan malam,
Setiap guruh dan hujan,
Setiap panas dan terik,
Setiap nafasku.

Aku sering menadah telapak tangan,
Dan memohon pada Tuhan,
Agar kau, bukan sahaja kau menjadi isteriku,
Tetapi menjadi isteri yang disayangi Allah Ta’ala

Isteriku.
Selamat datang ke hidupku,
Selamat menjadi isteriku.
Selamat menjadi ibu pada anak-anakku kelak.
Selamat menjadi menantu ibu bapaku.
Selamat menjadi adik dan kakak pada adik-beradikku.
Selamat menjadi keluargaku.
Selamat menjadi pelengkap hidupku.
Selamat menjadi separuh dari aku.

Bitterheart di Bloglist Madam Adah




kenapa nak join bloglist adah? 

-> for sure la mak kena join, kira member2 lah kan :) 
mesti mesti mesti ok, walaupon blog mak ni membosankan, tak macam blog kau. Laalalalla :D

Take care ya Mommy-to-be :)


notatumit : aku kebosanan, blogwalking yok  !

Friday, December 2, 2011

Damn !

kau makin keruhkan keadaan la !

Homesick




notatumit : Mummy !

miss the 'stranger'

I do miss all of you, you, you and you. Even though our moment start with awkward but at the last, we enjoy kan. Everyweek bila sampai Thursday night  I was like, damn tonight we are going there :( Gelak gelak sakan, macam dunia ni kita yang punya, 1 bus tu je la.

We should do it again !

Happiness :) 

We

At last, we leave :'(



notatumit : sakit kaki tak terasa bila dengan korang ♥ ♥ ♥

dulu bukan kini


dulu
kau kawan aku
tapi tu dulu
sekarang kau kawan orang lain
aku kawan orang lain

dulu
kau kenal aku
aku kenal kau
tapi tu dulu
sekarang kita tak kenal 
siapa kau
siapa aku

dulu
kau ada bila aku perlu kau
itu dulu
sekarang mana kau
mati kau
hidup kau
aku pun taktahu
tak amik tahu

itu semua dulu
tanpa 'kini'..



notatumit : aku pinjam FB kawan aku, sebab ko dah remove aku + aku dah block kau. Selamat Hari Lahir bekasKawan !

Friday, November 25, 2011

Push the pusher

Assalamualaikum. 

Apela punya title, ngarot merot bebenor.. biasalah, berzaman janggut tak reti2 nak update, nilah kesannya, blur + melalut ke laut.. macam biasa, nak update kena ade pendorong, such as ; story, picas, ideas, competitor.

competitor, haha ayat nak gempak gegaq, haha..

no lah, actually one of my friend baru berjinak2 dengan blogss, so untuk menaikkan semangat dia & ofcoz for me, naiklah entry nih..

i got many story to be told but sorry yaw, im not in mood fer writing :) later ye peeps !

cam retis2 atas red carpet :D

notatumit : sleepy tahap gaban, selamat bercuti yaww !

Friday, September 16, 2011

Universal Studio Singapore : The Zone Regency Hotel, JB

Roommate  

After planing, planing and planing, so here we go. Kitorang keep searching dalam Mudah.com.my if ade pakej yang best. Then get one number, call then confirm, pay then sampailah USS :)

Sampai JB terus ke hotel, meet Albert, bual2 then check in, mandi2 golek2, jalan2 mall then waiting for tomorrow :)

Boleh tak malas nak menulis, so here pics and caption :-D


Ni dari bilik, boleh nampak Spore already :)
Semangatkan budak ni, hishh !

Me and roommate dalam toilet, HAHA.  

Semangat nak pose :)

notatumit : next later ok [ ni contact, good service & package : Albert Chia 016-7217011 here, ]


Degree ?

Uni just release students results, yeah im lil' bit proud of my self bcoz i can give more in this and feel lil' bit down bcoz it was not my target. Thanks Allah thanks thanks !

Fyi, uni life not easy and it was full of pressure and challenge ! tak kisahla foudi ke, diploma ke, degree ke or master ke, why dulu cikgu cakap campus life going easy uh ? It really hard, cikgu. Thanks for giving perangsang yang gooood .  Im not wrote this just from my life, it goes same with others ; bad result, dismiss, money go away, stress. Damn it, simpang malaikat 44.

I dunno how come someone will say, 'It a life, dear', the reality NOT ! Nowadays life is like hell, baby.. No more sweetest and no more easiest thing u will get just by click your finger.

The hardest parts is u will disappointing your parent, by giving bad result, by giving the termination letter, by giving problems. Its hard to not giving problem to our parent. I dunno why problem keep stick with us all the time, like no one business. Sighh.

I dunno why im write this tonight, it just i feel so alone kot.


notatumit ; mak, doakan ain. .

Friday, August 12, 2011

2nd year Ramadhan at Muadzam Shah

Pejam celik pejam celik already 2nd year in Muadzam 'terchinta' nih. time running faster and faster now..

And now time clocking for finale exam, Aidilfitr' & for sure SEM BREAK ! ouhh sudah mau abes 3rd sem, hish sekejapnya. im not ready yet for next level ;(

Puasa puasa puasa, sehari demi sehari, sedetik demi sedetik kata hati nak berubah, full kan yang LIMA, tutup rambut2 gerbang nih. try slow slow, just berdoa boleh capai. Aminn.. hope meaning of Ramadhan & Aidilfitr' last 5 years ago will come back this year. I miss the moment that i appreciated both events :)

Stop dramaying queen Ain ! ;)

Macam biase, Muadzam, 3rd day Ramadhan dah taktau nak makan apa. tak banyak choice kan. its life bebeh, if takde yang susah, baik masuk balik perut mak ! I already accept the condition, BRAVO Ain ! Its not too worst bebeh, chill :D

Pilihan di bazaar Muadzam Shah 'terchinta' : Ikan pari bakar, ayam bakar maduu, bubur lambuk, murtabak bawang :) and like always karipap sardin takleh tinggal. Love it !


Latest ! :)


notatumit : Gambateh Ain !

Monday, July 18, 2011

Universal Studio Singapore : Part 1

Finally I'M HERE :D

USS ! Universal Studio Singapore :)



notatumit : next part more pics peeps :)

kawan

kawan ?
siapa kawan kau ? kau siapa nak kawan dengan aku ?
geng ?
siapa geng kau ?

sudah sudah la nak memikir pasal teman teman nih, dulu masa zaman sekolah bolehlah nak gaduh gaduh, taknak kawan, ape ape lah ! we are in uni yaw, what for nak serabut macam dulu-dulu ? 1st sem geng lain, 2nd sem kawan lain, 3rd sem gaduh2.. last sem dah takde kawan. WTH !

gua mengaku, gua pon bukan kawan yang baik, yang perfect but gua still pikir perasaan member2, lu ader ?

Kawan yang baik adalah teman ketika senang dan susah. Mereka jugalah cermin kepada diri kita. Ketika kita melakukan kesalahan atau menyimpang dari jalan yang benar, merekalah yang memperingatkan kita. Ketika melalui jalan yang gelap, mereka memimpin kita dan juga menyuluh jalan. Ketika kita berasa goyang mereka datang menyokong untuk memberi sedikit kekuatan untuk kita berdiri tegak menghadapi cabaran yang mendatang.

lu dengan gua sama je. 2 X 5. beringat sikit.

In the End, we will remember not the words of our enemies, but the SILENCE of our friends.


notatumit : semoga Allah memberkati temanku. .

Sunday, July 3, 2011

tak tenteram sangat nih. Ya Allah, do give me strength.. apa la nak jadi nih

Saturday, May 28, 2011

Sekolah Kebangsaan Batu Tiga, Kluang. Batch UPSR 2002

Assalamualaikum.

Pagi2 tadi bila on je fesbuk terus teruja tengok ThreeRockSchool. Happy duk tengok classmate sek rendah post picture masa standart6.. woahhhh kenangan. dahla muka masing2 rare gila hahha..


meh aku try list, nak tengok aku ni ingat lagi x hangpa2 suma nih :)

Atas dari kiri : Amirul Ikmal, Azri (lupe), Rafiq ( anak madam noraini), Awangku Ilya, Asmawi Rosli, Hafiz (nephew cikgu jamilah), Hassanuddin, Afiq, Ikram & Adeeb.

Tengah dari kiri : Azwee Shahaneem, Hidayah, Khadijah Ahmad, Husna Hasan, Sarennya, Haizan Suratman, Izzah Adha, PRINCESS, Hatiekah Othman, Syuhadah Razali, Aqilah Yassin, Huda Kasiran.

Bawah dari kiri : Afiqah Jamil, Hayati Mohd, Shamiratul Atika, Syafiqa Sapar, Cikgu Norlin, Zairil Akmal, Hariri Mohd, Santhini, Syafiqa Khadir.

Tiada dalam gambar : Danial Baharom, Fariq Fiqrie, Puneeta Raj, Kamalul Afiq, Azuan Othman, Farid Jamaluddin. ( Siapa lagi ek ? )

Ouh ouchh, i miss my past :(


Notatumit : hebatnye saye ingat 99% :)

tagged itself ~

Dengan ini aku mengumumkan bahawa aku mengetagged diriku sendiri dengan alasan kebosanan tahap jin afrid ! ! Haha pi lantaklah kamu, kamu & kamu nak oyak ape.. Ini belog ahmod albob yang punyer. Ate katenyer muadzam shah bandar satelite ini bosan tahap gaban kan :)

I know u guys missing me, kan :)


Let's start !

5 tabiat buruk di sekolah :-


  • malas g sekolah. ciss beratnye la kaki ni nak menjejak kat sekolah nuhh. bosanla beb, ate 7 tahun teman duduk di sek yang same. ( form 1 - 6 ) hishhh.. lagi2 bangun pagi, aduhh ngak bisa dong. HAHA
  • keluar g rehat awal, masuk lambat. haha, kate gengster, haruslah kan. bagila cikgu sedepa alasan kan.. nama pun zaman sek, nakal sikit2. sikit ke? :P
  • TERtidur dalam kelas, biasa lah, subjek2 macam sejarah, geografi, agama. syaitonirajim bawak 1 family picnik kate mate aku ni. guane? siap cover pakai buku. haha
  • malas nak PJ ( pendidikan jasmani ) di padang, nak tukar2 baju la ape la. jadinye tak bawaklah baju PJ. sanggup kutip sampah keliling padang dari PJ. hehehe
  • sain report card sendiri. hahah biase la, sape tak pernah buat kan. biase la se,dua subjek dapat merah kan :)

3 favourite subjek anda :-

  • English/Muet : sungguh syiok ok, eventhough english aku ni terrible but i do love english subject + kebanyakkan english teacher adalah sungguh sporting. Even sekarang dah kat U, if aku xpaham english ape2 dalam class, aku text Madam MUET. love 'em !
  • Art : sebab tidak memerlukan untuk memikir, conteng conteng !
  • Sains sekolah rendah ! Dont ask why !

Kamu paling suka :-

  • Myself !

Anda tidak boleh hidup tanpa :-

  • Handphone !
  • Internet ;)
  • Udara/angin

Siapa anda mahu tag :-



notatumit : dah dah xpayah banyak2, letih ! :)

born-day

The most best-boyfriend ever. Happy born-day beb. im wishing u joy, kaya-raya ( belanja itekkk ! ) & cepat kawen ! I lap u :)


Wednesday, May 4, 2011

KFC Delivery

Hey Gorgeous !


I bet u all mesti shock kan tengok title atas nuu.. If u all terkuzut, apatahlagi si pemalas ini kan :)


INI BUKAN COBAAN, INI BETUL BETUL. .


Haha, for sure ingat dialog ini kan. Haii malas aku nak bebel-bebel. KFC sudah buat delivery service ! YEAHHH ! Betul la.. Ini buktinya..







but, itu advertisement kat KLUANG lah.. Tiba tiba lepas shopping tadi, nak singgah makan KFC, then kat pintu ada ini. So hebatlah Kluang sekarang. Sungguh bangga menjadi Kluangrean :)

Haha poyo je, makin malaslah customer untuk keluar, hanya dail  07- 7732241 then snack plate 1 :)




notatumit : heboh&kepoh :)

Tuesday, May 3, 2011

Adore






FULLSTOP .




notatumit : Give Me :-)

Monday, May 2, 2011

"Well, thank you, baby," I said, "You're welcome, boo"

All About Him

'Cause I'm all about him, him, him, him, him
And he's all about me, me, me, me, me
And we don't give a dang, dang, dang, dang, dang
About nobody-e-e-e

Well, had him shooting for me like a ball team
Every guy was a knock out, Don King
But none of 'em had smarts, that's my thing
It's not enough to have balls, Spalding, ha
One day by Starbucks
I bumped into a guy rocking black Chucks
He said "Excuse me, beautiful," I said, "Aww, shucks"
And then he asked, "Well, ay, wanna grab lunch?"

Never ever met a guy so fly
Got me hooked like apple pie, I
Think I'm falling and I don't know why
But I won't fight these butterflies

And I swear what we have is just super cool
The way he's always in my head like a Bluetooth
I got a text from him, he said come through
Told me that he wants to kick it, Kung Fu
Don't do nothing much at all
Just we and his boys watching football
He asked for a kiss (Muah) So I gave him two
He said, "Well, thank you, baby," I said, "You're welcome, boo"

Never ever met a guy so fly
Got me hooked like apple pie, I
Think I'm falling and I don't know why
But I won't fight these butterflies

No, I don't need no fancy cars
And I don't need no diamond rings
My baby is all I need and more
'Cause I don't need those extra things

It's not about you
It's not about them
It's all about me
And it's all about him 




Sunday, May 1, 2011

New look ;)




notatumit : I'm Lovin It :)

Dia bertunang aku pulak yang sedih !

HUWAAAAAAA.....





Huaaaaa taknak letak pics tunang dia kat sini.. Meennnnciikkkk ! Sapa suruh kau tunang awal sangat !! Hhhuaaaa... Ohh Zahiril Adzim..


Nak boikot JUVANA !



notatumit : tak boikot pon, kalau rindu macamane? weee :)

#100

Wahh akhirnya sudah sampai ke Entry Yang ke 100 !

Although there have been more than 2 years of this blog, but only 100 entries were generated. It shows how laziness I right? Haha .. lantaklah what people want to say.. My blog, sukahatilah ! Haha giler emo kan, poyo je aku nih.. 
Ok, 1st entry aku on 24 August 2008, giler lame kan.. mase tu aku form6. Adoi bile memikirkan, suda tua makcik ni nak oi. Hhaahha sadiss lah ! Entry Someday ;)
Oklah, malas nak melalut.. Next time k peeps, Daaa..

notatumit : sila enjoy entry2 basi, okeh !

Labour Day

Hi there,



HAPPY LABOUR DAY !!






notatumit : happy holiday :)

24 Nov 2010 : Toys Museum, Penang

MARATON : CERITA BASI

Aku tengah semangat nak menghupdate sebab gambar-gambar baru ditransfer.. haha sadis kan. Alaa blog saya, sukahati saya lah. Boleh gitu? Lalalala.. Like has been written in the title field, to the toys museum la kita..

Before that, meh aku storymory sikit macamane aku leh terterbang ke Penang nih.. Masa sem break last sem, aku adalah keboringan tahap dewa bila tidak membuat apa2 time cuti (wahhh ayat BM sungguh ) so, akak aku ajakla ke Penang. Kebetulan dia pun baru abes exam.. So, ke sana la saya seorang diri ;)


So malas cerita kedai kopi panjang lebar, moh ler tengok gambar...


: Stitch : Superman : Kungfu Panda : Shrek :
comelness !!

Depan Toys Museum..

Opening Hour :
Open daily from 9:00 am to 9:00 pm including weekends & Public Holidays.


Getting There :
Penang Toy Museum is located at Jalan Tanjung Bungah in front of Copthorne 
Orchid Hotel. You can drive (FREE parking) or take a Taxi.


Admission :
Adult : RM10 ; Children : RM6
Last Admisson at 8:30 pm.  H/P: 6012-460 2096

Lagi dan lagi..
Mahal okeh ! but if tunjuk IC or matrix cad dapat murah sikit :) Taklah besar sangat macam diperkatakan. Toys dalam tu dah banyak but tempatnya sempitlah. If buat lebih luas, better :)

Diluar.. Mahu pulang...

notatumit : Boleh pengsan kalau bawak budak2 :)

Friday, April 29, 2011

11 Dec 2010 Angah Kawen !

MARATON : CERITA BASI

Angah? Not my brother lah !

One of my schoolmate, kawen already. Angah a.k.a Nadiah.. She's are my schoolmate when i was at form 6. She's still study now at UPM.. Taktau la amek kos ape ;) Aku pun start rapat-rapat sebab aku rapat dengan kawan2 dia. Oya, Azie & Nuyun..

Here, Im taking some pics . .


The brides.. Theme Purple. Nicesss ;)
Bergegar.. Baju Angah cantiklah ;)

Hantaran...

Oya & Me with pengantins ;)

Semoga both of them kekal selamanya..


notatumit : dengar2 Angah tengah pregnant. Congrats !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

BukanPrincess Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork