Saturday, May 28, 2011

tagged itself ~

Dengan ini aku mengumumkan bahawa aku mengetagged diriku sendiri dengan alasan kebosanan tahap jin afrid ! ! Haha pi lantaklah kamu, kamu & kamu nak oyak ape.. Ini belog ahmod albob yang punyer. Ate katenyer muadzam shah bandar satelite ini bosan tahap gaban kan :)

I know u guys missing me, kan :)


Let's start !

5 tabiat buruk di sekolah :-


  • malas g sekolah. ciss beratnye la kaki ni nak menjejak kat sekolah nuhh. bosanla beb, ate 7 tahun teman duduk di sek yang same. ( form 1 - 6 ) hishhh.. lagi2 bangun pagi, aduhh ngak bisa dong. HAHA
  • keluar g rehat awal, masuk lambat. haha, kate gengster, haruslah kan. bagila cikgu sedepa alasan kan.. nama pun zaman sek, nakal sikit2. sikit ke? :P
  • TERtidur dalam kelas, biasa lah, subjek2 macam sejarah, geografi, agama. syaitonirajim bawak 1 family picnik kate mate aku ni. guane? siap cover pakai buku. haha
  • malas nak PJ ( pendidikan jasmani ) di padang, nak tukar2 baju la ape la. jadinye tak bawaklah baju PJ. sanggup kutip sampah keliling padang dari PJ. hehehe
  • sain report card sendiri. hahah biase la, sape tak pernah buat kan. biase la se,dua subjek dapat merah kan :)

3 favourite subjek anda :-

  • English/Muet : sungguh syiok ok, eventhough english aku ni terrible but i do love english subject + kebanyakkan english teacher adalah sungguh sporting. Even sekarang dah kat U, if aku xpaham english ape2 dalam class, aku text Madam MUET. love 'em !
  • Art : sebab tidak memerlukan untuk memikir, conteng conteng !
  • Sains sekolah rendah ! Dont ask why !

Kamu paling suka :-

  • Myself !

Anda tidak boleh hidup tanpa :-

  • Handphone !
  • Internet ;)
  • Udara/angin

Siapa anda mahu tag :-



notatumit : dah dah xpayah banyak2, letih ! :)

2 comments:

Syuhadah Razali said...

hate...kome tag aku lak ye...memang ko nakal..sama ngan aku..p lagi kejam aku bab pegi sekolah datang lambat..selalu kena denda kan aku..hahaha..ok..aku akan buat..syiok nie imbas kembali..

Ain Kahar said...

hahaha bile lg :)
tau xpe, sek depan umah je pon, lmbat2 jgk :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

BukanPrincess Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork