Tuesday, March 29, 2011

SAIRUL BALQIS SAIFUL BAZLI



At 1st aku taktau nak story ape, after one friend tell me that u are describe me at ur status, i feel like 'something'. If true u are refer that to me, thanks beb. Like u mention, banyak benda aku buat dengan kau, memang takboleh lupa.

Kautidurdenganaku, kaubacadoa1000dinarsebelahaku, kobebelsebabakubebelkatkau, kosenyapbilaakubebel, kobuat2dengarstoryaku (evenkomacamxnklayan), kitamasakjemput2hanguspagibute...

Then, harini ko jauh even ko dekat. faham ke ayat aku ni? nak kate gado, takpun. entah, maybe masingmasing terasa hati kot. masalah ade je datang menimbunnimbun. taktau la boleh ke jadi macam dulu? maybe janggal. aku nak menulis pon janggal lagi cakap depan2.

sem ni banyak 1 class, nak bertegur pon payah, bukan payah lagi, memang tak bertegur terus.. 

Beb, I saw you from a faryou happy with your new friends and i'm happy to see you happy I pray all the best for you. aminn ya rabbal al'aminn


notatumit : 

3 comments:

Anonymous said...

sweet, i wish im her..

Anonymous said...

sweet ~
she's still your friend k !

bitterheart said...

anony 1 : :)

anony 2 : she stii but she wont :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

BukanPrincess Copyright © 2014 Designed by Alieff Artwork